Proiecte Educationale Scoala Altfel

 • Realitatea virtuală este cea mai recentă evoluție a tehnologiei educaționale, care permite profesorilor să-și angajeze pe deplin elevii in învățământ, și să aducă viață in lecții.
 • Realitatea virtuală este cea mai recentă evoluție a tehnologiei educaționale, care permite profesorilor să-și angajeze pe deplin elevii in învățământ, și să aducă viață in lecții.
 • Acest program educational îşi propune stimularea creativităţii elevilor, deschiderea unor noi orizonturi spre alte valori culturale, îmbogăţirea culturii generale prin vizitarea diferitor obiecte culturale, precum şi îmbogăţirea cunoştinţelor in domeniul IT, dat fiind că programele propuse sunt in special in limba engleza.
Obiectivele acestui program sunt:
 • Sa descopere lumea virtuala si potentialul acestei tehnologii in domeniul educational
 • Stimularea şi cultivarea simţului estetic
 • Dezvoltarea abilităţilor de a desfăşura activităţi în echipă, folosind mijloace tehnice moderne
 • Stimularea si incurajarea elevilor in studierea astronomiei
 • Stimularea si incurajarea elevilor in studierea biologiei
 • Stimularea si incurajarea elevilor in studierea geografiei
 • GRUP TINTA: Elevii claselor II – XII

Jocuri

Human Anatomy (Anatomie)
 • Anatomia umană este o parte esențială in intelegerea celor ce ne inconjoara. Această aplicație reprezintă o abordare unică a învățării anatomiei generale. Datorită graficii excelente, conținutului informativ și caracteristicilor inovatoare, putem obtine o experiență bogată și captivantă.
Titans of Space (Astronimie)
 • Cât de mare este universul? Călătoriți prin sistemul solar și apoi aruncați cu ochiul în lumina intensă a câtorva dintre cele mai mari stele cunoscute. Bucurați-vă de diverse activități educaționale pe parcursul vizitei.
Ultrawings (Aeronautica)
 • În Ultrawings, se pot pilota mai multe avioane folosind mâinile virtuale pentru a interacționa cu stick-ul și instrumentele de zbor în jurul unor insule frumoase.
Tilt Brush (Creativitate)
 • Este un program care te ajută să desenezi în realitate virtuală într-un spațiu 3D, ceea ce presupune creativitate fără margini și posibilități infinite de exprimare. Adu culoare în viața ta, explorându-ți universul interior și conferindu-i o formă concretă sau abstractă, fără cunoștințe necesare de arte.
Nature Treks VR (Geografie)
 • Elevii pot explor plaje tropicale, adancurilor oceanice și chiar sa ajunga la stele. Pot descoperi peste 60 de animale diferite. Pot schimba vremea, preia controlul zilei si a nopții sau sa creeze și sa modeleze propria lume.
Ocean Rift (Creativitate)
 • Ocean Rift oferă elevilor cea mai bună experiență subacvatică posibilă folosind controlul inovator al mișcării și un sistem avansat de animație. Puteți naviga cu ușurință prin diverse habitate oceanice pentru a descoperi tot felul de animale sălbatice.
Nature Treks VR (Geografie)
 • Elevii pot explor plaje tropicale, adancurilor oceanice și chiar sa ajunga la stele. Pot descoperi peste 60 de animale diferite. Pot schimba vremea, preia controlul zilei si a nopții sau sa creeze și sa modeleze propria lume.
VirtualSpeech (Social)
 • VirtualSpeech este o aplicație de formare a abilităților cheie de comunicare, cum ar fi vorbirea în public, vânzările, interviurile de angajare și conducerea.
Job Simulator (Formare)
 • Locurile de muncă sunt reprezentate ca ocupații reale: „Mecanic auto”, „Bucătar”, „Vanzator” și „Lucrător de birou”. Însoțiți de un personaj computerizat care oferă instrucțiuni, jucătorii îndeplinesc sarcini asociate cu ocupația respectivă, unele dintre ele realiste, iar altele comice.
The Climb (Formare)
 • Un simulator de alpinism. Jucătorul urcă utilizând controlerele de mișcare, mișcându-și mâinile pentru a apuca următorul margine de stanca. Dacă jucătorul ajunge la un decalaj prea mare pentru a urca peste, el poate împinge de pe margine pentru a sări peste. Pentru a continua să țină, jucătorul trebuie să-și scuture mâinile pentru a menține aderența.
Richie's Plank Experience (Frici)
 • Acest program a fost conceput pentru cei care au frica de inaltime. Intr-un loc sigur vei incerca sa depasesti una din cele mai mari frici.
8 motive pentru care realitatea virtuală va transforma educația

Tur virtual al lumii

Studenții pot călători virtual într-un loc pe care s-ar putea să nu îl poată vizita în realitate.

Călătorie virtuală în timp

Elevii pot călători în timp și pot explora civilizații și culturi antice.

Înțelegerea a evoluat

Elevii pot înțelege concepte mai ușor și pot păstra informațiile mai mult timp.

Practică în VR

Elevii pot exersa abilitățile într-un mediu virtual sigur și neamenințător.

Încălcarea legilor fizicii

Elevii pot interacționa cu lumile virtuale în moduri care sunt imposibile în realitate.

Mașina empatiei

Elevii pot avea răspunsuri emoționale la experiențele care dezvoltă empatie pentru ceilalți.

Autonomie activă

Elevii sunt capabili să-și orienteze în mod activ propria învățare în medii virtuale.

Factorul de imersiune

Elevii sunt pe deplin concentrați pe conținutul de învățare și sunt îndepărtați de distragerile atenției.

Preturi

Contact

Adresa

Mall Auchan Titan, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Bucuresti, Romania

Veranda Mall - Strada Ziduri Moși 23, București, Romania

Email

info@virtualityclub.ro

Telefon

0784 939 936

Alegeți una dintre locațiile noastre situate în Auchan Titan și Veranda Mall